Congressus Dietetica 2017
22 luty 2017
Specjalista kardiolog, starszy asystent w I Klinice Kardiologii i Elektroterapii Świętokrzyskiego Centrum Kardiologii.  Jest autorem lub współautorem kilkunastu publikacji.


16 luty 2017
Katarzyna Lubelska – doktor nauk farmaceutycznych. Adiunkt w Pracowni Mikroskopii Konfokalnej, Zakładu Biologii Komórki Narodowego Instytutu Leków w Warszawie. 


16 luty 2017
Dr hab. inż. lek. med. Dariusz Włodarek – lekarz medycyny, dietetyk i żywieniowiec. Absolwent Wydziału Żywienie Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz I Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Warszawie.


9 luty 2017
Ewa Pilarska, dr hab. med. Prof. nadzw. Kierownik Kliniki Neurologii Rozwojowej Gdański Uniwersytet Medyczny, pediatra, neurolog dziecięcy. Nauczyciel akademicki na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym oraz Uniwersytecie Gdańskim w Katedrze Logopedii. 


8 luty 2017
Doktorant w Katedrze Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.


8 luty 2017
Krzysztof Waleron jest absolwentem Wydziału Biologii, Geografii i Oceanologii Uniwersytetu Gdańskiego.  Obecnie jest kierownikiem Katedry i Zakładu Mikrobiologii Farmaceutycznej Gdańskiegi Uniwersytetu Medycznego.


27 styczeń 2017
Dr inż. Sylwia Przybylska – adiunkt w Katedrze Technologii Żywności w Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa, nauczyciel akademicki, specjalista w zakresie technologii roślinnej, członek komisji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych w Pyrzycach.


26 styczeń 2017
Profesor dr hab. n. farm. Bogdan Kędzia jest wybitnym specjalistą w dziedzinie mikrobiologii leku roślinnego, produktów zielarskich oraz apiterapii.


24 styczeń 2017
Dr n. ekon. lek. med. Dorota Małgorzata Wydro – specjalista patomorfolog, lekarz medycyny estetycznej, dr nauk ekonomicznych, nauczyciel akademicki, szkoleniowiec, dziennikarz, tłumacz. 


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/O1kY2cEac5M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Szanowni Państwo,

już po raz siódmy zapraszamy na kolejną edycje Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica. Przez te wszystkie lata Państwa imponująca frekwencja uczyniła z naszego zjazdu wydarzenie skupiające największą w Polsce liczbę specjalistów z zakresu żywienia i żywności.

Wiemy również jak ważne jest wspieranie rozwoju działalności naukowej w zakresie dietetyki.
W związku z tym jak co roku zapraszamy wszystkich chętnych do prezentacji wyników własnych badań w dwóch poświęconych temu sesjach: ustnej oraz posterowej.

Państwa udział w VII Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyki Congressus Dietetica będzie dla nas nie tylko ogromnym zaszczytem, ale także dowodem, że dietetyka w Polsce rozwija się niezwykle prężnie. Mamy nadzieję, że dobrany zakres tematów spotka się z Państwa uznaniem, a najbliższa konferencja będzie również kolejną okazją do integracji środowiska dietetyków.
 
Do zobaczenia w Łodzi!







 



copyright © 2012 Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
design by fast4net